SPRIKK | Delftsestraat 9D | NL-3013AB | Rotterdam | The Netherlands | +31(0)10 8208570 | email hidden; JavaScript is required | newsletter

Kamp de Marke

Development and renovations at Kamp de Marke, National Park Dwingelderveld.

An existing building on a former holiday camp, now used by a recreation company, was converted and modernised entirely without affecting it’s historical exterior.
A new building was added to house the company’s office, the reception area and sanitary facilities. A historical structure know as a ‘kapschuur’ was fitted with a kitchen/bar combination and a storage room. Due to stringent building restrictions the design were carefully adapted to the surroundings.

project: development and two renovations, finished februari 2011
client: private
location: Lheebroek, National Park Dingelderveld, Dwingeloo
floor area: 135 m² renovatie, 55 m² nieuwbouw
team: Johan van Sprundel, Max Rink, Klaas Kresse
structural engineer: B²CO, Ede
conractor: Bouwbedrijf Zinger, Heiken

view large images: